ACTIVITATS I SERVEIS

Cinctorres compta amb piscina climatizada, piscina a l'aire lliure, poliesportiu, pista d'esquaix, camp de futbol, connexió gratuïta a internet, biblioteca i zona d'acampada.

Les seves festes Majors, durant l'última setmana d'agost, en honor a la Verge de Gracia, omplen els carrers de color amb festejos taurins, revetlles i actes religiosos.

A la fi de gener se celebra Sant Antoni, festa molt arrelada a la comarca dels Ports. La monumental barraca, la benedicció dels animals, representació de la vida del sant i el repartiment del aguardiente i de les impressionants “coquetas” caracteritzen aquesta festa medieval del foc a la qual els Cinctorranos han sabut aportar novetats i convertir en una fita de l'hivern.

La primavera és el temps de les romerias a les diverses ermites. I d'uns anys a aquesta part s'ha sumat al calendari la celebració a la fi de juny de la “Fira de desenvolupament rural sostenible”, amb l'objectiu de reivindicar el món rural i els seus productes des del respecte al mitjà i a les seves gents.

Instal·lacions esportives

POLIESPORTIU

El poliesportiu és un dels espais més antics del poble. Aquesta situat als afores d'est. En ell, poden practicar esports com el futbol sala, el bàsquet (amb disponibilitat de dues canastres) de forma gratuïta.

FRONTÓ

Juntament amb el Poliesportiu, el frontó també és un dels espais esportius més antics de Cinctorres ja que es van construir durant la mateixa dècada. Aquest aquesta situat al costat del poliesportiu, on en ell es pot jugar a frontó de manera gratuïta.

SQUASH

Juntament amb el Poliesportiu, el frontó també és un dels espais esportius més antics de Cinctorres ja que es van construir durant la mateixa dècada. Aquest aquesta situat al costat del poliesportiu, on en ell es pot jugar a frontó de manera gratuita.el Esquaix és una zona de les zones d'esport mes nova, ja que, aquesta construïda des de fa pocs anys. En est pots gaudir jugant a l'esquaix ja que té totes les instal·lacions adequades. El preu és de 1€.

PISCINA COBERTA CLIMATIZADA

La piscina *climatizada igual que l'esquaix i el camp de futbol és una de les instal·lacions esportives mes noves que hi ha a Cinctorres.
La gent que vol gaudir d'aquesta, pot banyar-se durant gairebé tot l'any. En ella podem trobar la piscina per practicar natació com podem veure en la imatge juntament amb el *jacuzzi i uns dolls d'aigua per poder relaxar-se. A més es pot gaudir d'una sauna i una cabina de rajos raïm

PISCINA DESCOBERTA

En el mateix recinte podem trobar la piscina descoberta perquè la gent pot gaudir de l'aigua a l'estiu. En aquesta hi ha dues piscines, una gran i una altra petita. El preu de l'entrada per poder banyar-se és:

CAMP DE FUTBOL

A Cinctorres podem gaudir d'un gran camp de futbol durant tot l'any ja que tenim l'equip de futbol “el club Esportiu Cinctorrà “que juga la lliga de 1ª Regional, on veiem tots els seus partits. També podem veure altres partits d'altres equips com són: juvenil, cadet.. El “Pla de Mig Ull",que és *asi com es diu, consta d'unes graderies cobertes, uns vestuaris, unes banquetes i un bar.